Voor wie

Ambitieuze onderneemsters

Bij Deafisc streven we ernaar om ondernemende vrouwen te ondersteunen met een toegankelijke en hoogwaardige dienstverlening. 

Veel vrouwen dromen ervan om een eigen onderneming te starten. Barst je van creatieve ideeën en positieve ambities? Met de juiste kennis kun je de laatste stap zetten en jouw droom tot leven brengen. Of je nu kiest voor een éénmanszaak, BV of een andere bedrijfsvorm, bij ons kan je rekenen op een complete startersservice. Je staat er niet alleen voor, ik begeleid je en help je graag bij de opstartfase. 

Bij Deafisc begrijpen we dat elke fase van het ondernemerschap unieke uitdagingen met zich meebrengt. Of je nu aan het begin van je reis staat of al een doorgewinterde onderneemster bent, wij staan klaar om je te ondersteunen.

Ik ontmoet zoveel gepassioneerde vrouwelijke ondernemers die jammer genoeg niet graag met hun cijfers bezig zijn. Hierdoor kunnen ze niet groeien en missen ze veel kansen, en daar wil ik verandering in brengen!

Ik werk graag met onderneemsters die een mooie missie hebben en die durven dromen en ondernemen.

Onze aanpak

Heldere uitleg

Cijfers vertellen een verhaal en ik sta klaar om je te helpen dat verhaal te begrijpen en eruit te halen wat erin zit. Geen ingewikkelde boekhoudtermen, maar begrijpelijke taal en begeleiding die jou ondersteunt bij zowel je boekhouding als het leiden van je bedrijf.

Proactief advies

Dankzij voortdurende monitoring en evaluatie kunnen wij proactief advies verstrekken dat verder gaat dan louter financiële cijfers. Ons doel is niet alleen om financiën te beheren, maar ook om als partner te fungeren tijdens je reis naar succes.

Bereikbaar

Ondernemen vereist soms cruciale beslissingen, waarbij tijdig en professioneel advies van onschatbare waarde zijn.

Persoonlijk advies

Door naar jou te luisteren, krijg ik een diepgaand inzicht in wat jij nodig hebt. Dit stelt me in staat om doeltreffend advies te geven en oplossingen voor te stellen die specifiek zijn afgestemd op jouw activiteiten en behoeften. Samen werken we aan een strategie die past bij jouw unieke situatie.

Tijd besparen en overzicht behouden

Onze tools en tips helpen je om sneller, beter en gemakkelijker een overzicht te bewaren. Zo kan je je richten op je kernactiviteiten en je professionele ontwikkeling, terwijl je financiële zaken in goede handen zijn.

Wat klanten over ons zeggen

Ik ben er in het afgelopen jaar als onderneemster op vooruit gegaan dankzij Kristel. De tools en tips die ze aanreikt zorgen ervoor dat ik sneller, beter en makkelijker een overzicht bewaar. Hierdoor heb ik meer tijd om met mijn job bezig te zijn en bijscholingen te volgen.

Vicky

Coaching Vicky

Voor een kleine onderneming nemen grote boekhoudkantoren vaak te weinig tijd om uitgebreid advies te geven. Toen ik bij Krisztina terecht kwam, kreeg ik eindelijk een duidelijke kijk op mijn cijfers. Ze volgt mij nauw op en geeft steeds een zorgvuldig advies als ik vragen heb. Mijn zaak is zo de laatste jaren mooi gegroeid.

Inge Van den Borne

Topper ,die tot het uiterste gaat om alles op orde te krijgen, ze staat steeds klaar om te helpen

Marjan Luyckx

Very happy with the service! I have received professional accounting and advice in timely manner, which has helped me to develop and plan my company and business activities further.

Jaana Savolainen